Zelf popcorn maken

Als je popcorn poft blijf je er best bijstaan en als er een stilte is van 2 a 3 seconden tussen elke plof is de popcorn normaal klaar.

Ingrediënten:

  • pofmais (gekocht bij de lidl)
  • een pot met deksel
  • maisolie
  • kristalsuiker

Bereiding:

Giet een bodempje olie in de pot, strooi de pofmais over de bodem, zet het deksel op de pot, zet het vuur op de hoogste stand, de mais zal beginnen poffen. Als het poffen gedaan is, zet het vuur af en strooi er 2 à 3 koffielepeltjes kristalsuiker over en schudt nog even op.
Laat de film maar draaien!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!