Niets zo lekker dan verse yoghurt met zelfgemaakte granola! Smakelijk!
Voor 2 personen:
- yoghurt
- 50 g havermout
- 2 eetlepels heldere honing
- 1 rijpe peer
- 1 rijpe mango
- 1 kiwi
- 1 koffielepel rozijnen
- 1 koffielepel pompoenpitten
- 1 koffielepel zonnebloempitten
- 1 koffielepel goji bessen
- Warm de oven voor op 180°C.
- Meng de honing onder de havermout.
- Spreid de havermout uit op een bakplaat.
- Bak 10 à 15 minuten.
- Roer de havermout enkele keren om tot ze lichtbruin kleuren.
- Haal de geroosterde havermout uit de oven en laat afkoelen.
- Meng er de rozijnen, pompoenpitten, zonnebloempitten en goji bessen onder.
- Leg wat stukjes van het fruit in een kommetje. Strooi er wat granola over.
- Giet er wat yoghurt over.
- Schik er terug wat van het fruit en granola over en giet er wat yoghurt over.
- Werk af met fruit en granola.