wraps met tonijn

 

Wraps met tonijn

  • 6 wraps
  • 350 g tonijn (uitgelekt)
  • 150 g maïs in blik (uitgelekt)
  • 4  hardgekookte eieren
  • schaaltje tuinkers
  • 3 eetlepels mayonaise
  • het sap van een halve limoen
  • peper v/d molen
  • zout
  1. Kruid de tonijn met zout en peper en meng er het limoensap en de mayonaise onder.
  2. Snijd de eieren één voor één door met de eiersnijder.
  3. Daarna draai je het ei een kwartslag en snijd nog eens door. Zo krijg je min of meer blokjes.
  4. Snijd met een schaartje de tuinkers van het schaaltje.
  5. Spoel en droog de tuinkers.
  6. Maak de wraps warm zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Vul de wraps met eieren, tonijnsalade, tuinkers en maïs.
  8. Rol ze op en snijd schuin middendoor.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!