Je kan deze wontons stomen of pocheren (= garen juist tegen het kookpunt aan)

-1 sjalotje
-100 g gehakt
– 50 g gekookte rivierkreeftjes
– 1 teentje knoflook fijngehakt
– 1 stukje fijngehakte gemberwortel van ca 1 cm dik
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel medium droge sherry
– 1 theelepel suiker
– wontonvelletjes
– peper en zout

– Pureer sjalot, gember, rivierkreeftjes, knoflook, gemberwortel en gehakt met de handmixer.
– Voeg de sojasaus, sherry, suiker en naar smaak peper en zout toe.
– Meng alles goed door elkaar.
– verdeel de vulling over de wontonvelletjes.
– Bestrijk de randen met wat water en plooi dicht.
– Stoom de wontons in ca 15 minuten gaar.
– Je kan de wontons ook in water pocheren in ca 4 minuten.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!