Lekker met worst, varkenslapjes, gebraad, gekookte aardappelen… . Kruid de saus goed of zet eventueel het peper – en zoutvaatje op tafel. Je kan de saus ook binden met maïszetmeel of aardappelzetmeel, opgelost in een beetje water.

Voor 4 personen:

  1. Verwijder de buitenste bladeren, snijd de kool in twee en verwijder de harde kern.
  2. Rasp of snijd de kool in dunne reepjes.
  3. Kook de kool gaar in ca.10 minuten in gezouten water.
  4. Breng de melk aan de kook, kruid met peper, nootmuskaat en zout, bind met de roux en laat nog even doorkoken.
  5. Giet de kool af. Laat even uitlekken en meng er de warme saus onder.
  6. Kruid eventueel wat bij.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!