Wat eten we vanavond makkelijk. Tagliatelle met scampi, spinazie en tomaatjes!

Voor 3 à 4 personen:

  • 12 scampi’s
  • 350 g tagliatelle
  • 8 kleine tomaatjes (cocktailtomaten, prunella)
  • 400 g spinazie
  • goede boter
  • 2 teentjes look
  • 10-tal blaadjes basilicum (fijn gesneden)
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • peper van de molen
  • zout
  • olijfolie
  1. Pel en kuis de scampi’s.
  2. Was en snijd de tomaatjes in vier.
  3. Kuis de spinazie.
  4. Pel de look en versnipper zeer fijn.
  5. Laat een klontje boter in een pot smelten.
  6. Voeg de spinazie toe.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Laat de spinazie slinken.
  9. Doe de spinazie in een zeef en druk er het overtollige vocht uit.
  10. Laat 50 g boter smelten.
  11. Voeg de look, tomaatjes, basilicum en peterselie toe.
  12. Kruid met peper en zout.
  13. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  14. Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze in een scheutje olijfolie.
  15. Giet de pasta af in een vergiet.
  16. Doe de pasta in een ruime pan of pot en meng er de spinazie, scampi’s en het tomatenmengsel onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!