– 2 visfilets 150 g (kabeljauw, roodbaars, pangasius…)
– 1 rode ui
– 1/2 eetlepel rode currypasta (verkrijgbaar in Delhaize)
– 1/2 theelepel bruine suiker
– 85 ml kokosmelk
– 2 eetlepels maïsolie
– 1 limoen
– 60 g geraspte kokos
– Pel en versnipper de rode ui.
– Rooster de kokos in een pan zonder vetstof goudbruin (roer regelmatig om).
– Zet het vuur af en meng rode ui, currypasta, bruine suiker, kokosmelk en de olie onder de kokos.
– Neem 2 vellen aluminiumfolie en leg er de visfilets op en bestrijk met kokosmengsel.
– Pak de vissen in (niet te stevig).
– Bak de vis in ca 15 minuten onder de oven grill gaar en draai enkele keren om.
– Doe de pakjes open en laat nog even onder de grill kleuren.
– Snij partjes van de limoen en leg op de vis
– Lekker met rijst