Gebaseerd op een recept van Barilla.

  • 350 g macaroni
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 2 courgettes in blokjes of reepjes
  • 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood (of 250 g Parijse champignons in schijfjes)
  • 70 ml room
  • 150 g tomatenpassata
  • 50 g versgeraspte parmezaan
  • zout
  • peper van de molen
  • olijfolie
  • gehakte peterselie
  1. Bereid het gedroogd eekhoorntjesbrood zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe een scheutje olijfolie in een pot en fruit de ajuin glazig.
  3. Voeg het eekhoorntjesbrood (of de champignons), courgette en room toe.
  4. Laat een 4-tal minuten stoven.
  5. Meng er de tomatenpassata onder en breng op smaak met zout en peper.
  6. Laat nog een 2-tal minuten sudderen.
  7. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Giet de pasta af en meng er de saus en nadien de parmezaan onder.
  9. Garneer met peterselie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!