Ons recept van in De Standaard:
Voor 10 stuks:
  • 10 brickblaadjes
  • 1 wortel
  • 1 zoete rode puntpaprika
  • 2 stengeltjes lente-ui
  • 100 g witte selder
  • 150 g sojascheuten
  • 200 g Quorn stukjes
  • teentje look
  • currypoeder
  • eetlepels sojasaus
  • eetlepels arachideolie
  • eierdooiers
  1. Kuis de groenten en snij in kleine stukjes.
  2. Versnipper het teentje look.
  3. Snij de grote stukjes Quorn wat kleiner.
  4. Doe de olie in een pan of wok en roerbak de groenten (behalve de sojascheuten) een 5-tal minuten.
  5. Voeg er de sojascheuten en de Quorn aan toe.
  6. Kruid met currypoeder en blus met de sojasaus.
  7. Roerbak nog een 3-tal minuten.
  8. Laat afkoelen.
  9. Klop de eierdooiers los met een beetje water.
  10. Neem een brickblaadje en strijk met een borsteltje de zijkanten in met het eigeel.
  11. Leg onderaan in het midden van het brickblaadje 2 eetlepels van de vulling.
  12. Vouw de zijkanten dicht en rol strak op.
  13. Frituur de loempia’s in ca. 2 à 3 minuten op 180°C.
 Tip! Serveer met zoetzure saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!