Voor 3 personen:

  • 600 g varkensgebraad
  • mosterd
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • peper en zout
  • boter of olie
  1. Kruid het gebraad met peper en zout.
  2. Kleur het gebraad aan in een pan met olie of boter.
  3. Wrijf de bovenkant in met mosterd.
  4. bestrooi met peterselie en paneermeel.
  5. Bak het gebraad in een oven van 180° C. De tijd is afhankelijk naargelang de dikte van het gebraad.

Tip !
Gebruik een vleesthermometer: de kerntemperatuur moet rond de 75°C liggen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!