Tortilla met worst, kerstomaatjes en rode sjalot
jul 18, 2009
Voor 3 à 4 personen:
- 500 g aardappelen
- 1 cervela worst
- Een 10_tal kerstomaatjes
- 3 rode sjalotten in stukjes
- 5 eieren
- 150 g oude gemalen kaas
- peper en zout
- Schil de aardappelen en kook ze in ca. 10 minuten gaar in gezouten water.
- Snijd de worst en sjalot in stukjes.
- Stoof de sjalot even aan in een scheutje olijfolie.
- Kluts de eieren, kruid met peper en zout en meng er de kaas onder.
- Verwijder het steeltje van de kerstomaatjes en snijd in de helft door.
- Snijd de aardappelen in schijfjes en schik ze in een taartvorm.
- Verdeel de worst over de aardappelen.
- Giet er het eimengsel over.
- Schik er de kerstomaatjes op.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Zet de tortilla 20 minuten in de oven.