Een hapje, klein voorgerecht of tussengerecht.

voor ongeveer 9 hartige gebakjes:

– een rolletje bladerdeeg ca 200 gr
– 50 gr gemalen kaas
1 gepelde tomaat in stukjes
– 2 eieren
2 eetlepels groene pesto
– 4 eetlepels room

Vet met wat boter kleine taartvormpjes in. Snijd rondjes uit het bladerdeeg en beleg de ingeboterde vormpjes hiermee. Klop in een kom de eieren los, voeg de pesto, de room en de kaas toe. Kruid met snuifje zout, peper, nootmuskaat. Verdeel dit eimengsel over de taartjes en verdeel er eveneens de in stukjes gesneden tomaat over. Verwarm de oven voor op 200°C en bak de taartjes in ca 15 minuten af.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!