Tomatensoep met balletjes:


Ingrediënten:

  • 1 liter tomatenpassata
  • 1,3 liter water
  • 100 g wit van prei
  • 100 g wortelen
  • 100 g ajuin
  • 2 à 3 bouillonblokjes(kip)
  • snuifje tijm
  • snuifje oregano
  • 1 blaadje laurier
  • peper v/d molen
  • klontje goede boter (of olijfolie)

Bereiding:

  1. Kuis de groenten en snij in stukken.
  2. Laat wat boter smelten in een pot en stoof de groenten zonder kleuren een 5-tal minuten.
  3. Giet er water en tomatenpassata bij.
  4. Doe er bouillon, tijm, oregano en het blaadje laurier bij.
  5. Kruid met peper v/d molen.
  6. Laat 30 minuten zachtjes koken onder deksel.
  7. Verwijder het laurierblaadje!
  8. Mix de soep. 

Soepballetjes vind je hier !

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!