Enkele dagen geleden krijgen we van de firma Camp’s een mooi houten doosje met een selectie producten uit hun assortiment. O.a. een potje pickles is bijgevoegd. Wij houden van pickles! Voor ons kan dat niet ontbreken bij de Vlaamse klassieker: stoofvlees met frietjes.

Omdat Camp’s op zoek is naar recepten met pickles wagen we ons aan een aperitiefhapje.
We maken een variant op de steak tartare en voegen er wat pickles aan toe. De pickles hoeven niet versneden te worden. Ze hebben de ideale grootte om zo te verwerken.
En het moet gezegd, we zijn zeer tevreden met onze creatie. Simpel maar bijzonder lekker. De pickles geven er net dat ietsje meer aan: verfrissend en een tikje pikant.
  • 100 g filet americain
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1/2 koffielepel paprikapoeder
  • 2 koffielepels pickles van Camp’s
  • mespuntje sambal
  • 1 lente-uitje (versnipperd)
  • zout
  • toastjes
  1. Meng het paprikapoeder met een klopper onder de mayonaise.
  2. Zet het mengsel een paar uur afgedekt in de koelkast.
  3. Meng de paprika-mayonaise, pickles, lente-ui en sambal onder filet americain.
  4. Breng op smaak met zout.
  5. Besmeer de toastjes.

Wil je zelf je pickles-recept insturen? Dat kan hier! Je maakt kans om opgenomen te worden in een receptenboekje. De leukste recepten worden gepubliceerd op de faceboekpagina.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!