Voor ca. 1,5 kg spareribs:

    • 1 potje tomatenpuree (70g)
    • 3 eetlepels vleeskruiden (Topaz Colruyt)
    • 3 eetlepels rode wijnazijn
    • 3 koffielepels Tabasco Chipotle
    • 1 eetlepel suiker 
    • 1 eetlepel paprikapoeder 
    • 1 koffielepel Provençaalse kruiden
    • 1 glas water
    1. Doe al de ingrediënten in een kommetje en meng.
    2. Giet de marinade over de spareribs.
    3. Zet 24 uur in de koelkast.
    4. Bak de spareribs op de BBQ of in de oven.
      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!