Dit gerechtje, een tartaar van zalm en garnalen, is ideaal als feestelijk aperitiefhapje! Bovendien is het hapje zeer makkelijk te bereiden. Gebruik kwaliteitsvolle olijfolie voor een nog betere smaak. Dit recept is voor 6 aperitiefschaaltjes.

  • 200 g gerookte zalm (fijn gesneden)
  • 100 g gekookte en gepelde roze garnalen (fijn gesneden)
  • 150 g gekookte en gepelde scampi’s (fijn gesneden)
  • citroen
  • kwaliteitsvolle olijfolie
  • peper van de molen
  • zout
  1. Doe de zalm en garnalen in een kom.
  2. Meng er een scheutje olijfolie onder.
  3. Breng op smaak met citroensap, peper en zout (naar smaak).
  4. Verdeel in een aperitiefschaaltje.
  5. Garneer met een stukje citroen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!