• 2 maatjes
  • 1/2 appel
  • 1/2 tomaat
  • 1 lente-ui
  • citroen
  • olijfolie
  • witte wijnazijn
  • peper v/d molen
  • suiker
  • zout
  1. Snij de maatjes in blokjes.
  2. Schil de appel en snij in blokjes.
  3. Besprenkel de appel met een beetje citroensap.
  4. Verwijder de pitjes v/d tomaat en snij eveneens in blokjes.
  5. Versnipper de lente-ui.
  6. Doe alles in een kommetje en meng er wat olijfolie, witte wijnazijn en een snuifje suiker onder.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Verdeel over de glaasjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!