• 650 g aardappelen 
  • 600 g witte kool 
  • volle melk
  • peper, zout en nootmuskaat
  • klontje goede boter
  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
  2. Snijd ondertussen de kool in fijne reepjes, gebruik eventueel een mandoline.  
  3. Zet een pot met licht gezouten water op het vuur, breng aan de kook, voeg de kool toe en laat 15 minuten koken.
  4. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de pot, giet er een scheutje melk bij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Stamp met een aardappelstamper tot een smeuïge puree.
  5. Giet de kool af en meng onder de puree.
  6. Voeg het klontje boter toe en meng onder de stoemp.

Lekker met rookworst!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!