- 400 g biefstuk (zonder pezen en vet)
- 5 opgelegde augurkjes
- 1 ajuin
- 2 koffielepels kappertjes
- peterselie
- peper en zout v/d molen
- tabasco
- worcestersaus
- koolzaadolie
- 2 eierdooiers
- mosterd
- Snijd het vlees in zeer kleine dobbelsteentjes.
- Zet onmiddellijk afgedekt in de koelkast.
- Versnipper de augurken en ajuin.
- Hak wat peterselie fijn.
- Doe nu de 2 eierdooiers en een koffielepeltje mosterd in een soepbord en giet er al roerend met een klopper wat olie bij. Zodat je een goede bodem “mayonaise” bekomt.
- Meng nu de augurkjes, ajuin, kappertjes en peterselie met de fijn gesneden biefstuk.
- Breng op smaak met tabasco, worcestersaus, peper en zout v/d molen.
- Meng er wat van de “mayonaise” onder.
- Dresseer met een serveerring op een bord.
Serveer met verse frietjes en sla!