Voor 2 personen:

  • 400 g biefstuk (zonder pezen en vet)
  • 5 opgelegde augurkjes
  • 1 ajuin
  • 2 koffielepels kappertjes
  • peterselie
  • peper en zout v/d molen
  • tabasco
  • worcestersaus
  • koolzaadolie
  • 2 eierdooiers
  • mosterd
  1. Snijd het vlees in zeer kleine dobbelsteentjes.
  2. Zet onmiddellijk afgedekt in de koelkast.
  3. Versnipper de augurken en ajuin.
  4. Hak wat peterselie fijn.
  5. Doe nu de 2 eierdooiers en een koffielepeltje mosterd in een soepbord en giet er al roerend met een klopper wat olie bij. Zodat je een goede bodem “mayonaise” bekomt.
  6. Meng nu de augurkjes, ajuin, kappertjes en peterselie met de fijn gesneden biefstuk.
  7. Breng op smaak met tabasco, worcestersaus, peper en zout v/d molen.
  8. Meng er wat van de “mayonaise” onder.
  9. Dresseer met een serveerring op een bord.

Serveer met verse frietjes en sla!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!