Voor 2 personen:

  • 500 g spitskool
  • 1 sjalot (versnipperd)
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • 1 koffielepel graanmosterd
  • ½ bouillonblokje (kip)
  • 2 dl water
  •  room
  • goede boter
  1. Snij de spitskool in fijne reepjes.
  2. Doe een klontje boter in een pot en laat smelten.
  3. Stoof de sjalot, look en spitskool 10 minuten in de boter (zonder kleuren).
  4. Voeg het water en het ½ bouillonblokje toe.
  5. Zet een deksel op de pot en laat 20 minuten garen op een niet te hoog vuur.
  6. Voeg de room en de graanmosterd toe.
  7. Warm nog even goed door.

Lekker met Ardeens varkenshaasje en natuuraardappelen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!