voor 2 personen:

  • 300 g spinazie
  • 100 ml room
  • zout, peper en nootmuskaat
  • 1/2 koffielepel gezeefde bloem
  • boter
  1. Was de spinazie grondig, laat uitlekken en verwijder de dikke nerf.
  2. Kook de spinazie (zachtjes) 3 minuten.
  3. Giet af en druk er het overtollige vocht uit.
  4. Zeef de bloem en los ze op in de room.
  5. Stoof de spinazie 2 minuten aan in een klontje boter.
  6. Voeg de room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  7. Laat 5 minuten pruttelen.

Tip:
Vervang het zout door een stukje van een bouillonblokje (groenten)

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!