We hebben een zak vol vers geplukte sperziebonen gekregen van een kwaliteit die je in de winkel nog zelden tegenkomt.

Voor 2 personen

  • 500 g jonge boontjes
  • 1 blik gepelde tomaten (400g)
  • 1 ajuin
  • 1 gepeld teentje look
  • olijfolie
  • 5 blaadjes vers basilicum
  1. Kook boontjes in gezouten water beetgaar in 5 à 7 minuten(zonder deksel), giet ze af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  2. Pel de ui en versnipper
  3. Pel het teentje look.
  4. Doe 2 eetlepels olijfolie in een kookpot en stoof er de ui en het teentje look in.
  5. Doe er na 5 minuten de de boontjes bij en schep goed om.
  6. Giet er de helft van het blik gepelde tomaten bij.
  7. Kruid met peper en zout en scheur er de blaadjes basilicum bij.
  8. Laat 5 minuten op niet te hoog vuur pruttelen.
  9. verwijder het teentje look en serveer.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!