Na veel slecht weer hadden we gisteren eindelijk de kans onze BBQ nog eens boven te halen. We bakken ribbetjes op de houtskoolbarbecue Tortuga HLS® van Sunset BBQ.
Wat biedt deze houtskoolbarbecue Tortuga HLS®?
- houtskoolgrill met wereldwijd gepatenteerd hittecontrolesysteem HLS®
- geïntegreerd in modern onderstel
- instelbare warmteregeling
- geëmailleerd gietijzeren rooster en bakplaat (Ø 57 cm)
- grilloppervlakte 2.463 cm2 (1-16 personen)
- praktische bestekhouder
- afmetingen: 81,6 x 68,3 x 45 cm
- richtprijs: 329 euro (incl. btw)
Wat heb je nodig?
- 1,3 kg spareribs
- 2 teentjes knoflook (zeer fijn gesneden)
- 6 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel witte wijn azijn
- 3 eetlepels honing
- 2 koffielepels Chinees vijfkruidenpoeder
- Meng al de ingrediënten en giet deze over de ribbetjes.
- Laat de ribbetjes één nacht marineren.
- Bak de ribbetjes op de indirecte stand (laat het deksel gesloten).
- De ribbetjes zijn klaar in ± 75 minuten.