Voor ca. 4 aperitiefhapjes
Ingrediënten (mosterddressing)
- 1 koffielepel mosterd
- 1 koffielepel limoensap
- 1 koffielepel zure room (30%)
- snuifje zout
- peper van de molen (naar smaak)
Bereiding
Meng al de ingrediënten met een garde.
Ingrediënten (hapje)
- 100 g Soubry parelcouscous
- kerstomaatjes
- 1 komkommer
- 1 gerookte forel
Bereiding
- Maak bolletjes van de komkommer met een parisiennelepeltje.
- Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
- Verfris de parelcouscous onder koud stromend water en laat uitlekken.
- Doe wat van de parelcouscous in een aperitiefschaaltje of aperitieflepel.
- Schik er een stukje forel op.
- Doe er een beetje van de mosterddressing over.
- Garneer met tomaat en komkommerbolletjes.