Soep met pompoen en appel
Lekker met toast van pompoenpitten.
Het brood met pompoenpitten heb ik gemaakt in de Panasonic broodmachine met een zakje all-in-mix voor wit brood (500g) en 75g geroosterde pompoenpitten.
  • 400 g pompoen (in stukjes)
  • 1 appel geschild (in stukjes)
  • 1 ajuin grof gesneden
  • 1 liter water
  • 2 bouillonblokjes (rund)
  • peper v/d molen
  • room
  • Herbamare kruiden (of zout)
  1. Doe de groenten, bouillonblokjes en water in een pot en giet het water erbij.
  2. Laat 25 minuten koken.
  3. Mix de soep.
  4. Kruid met peper v/d molen.
  5. Klop de room lobbig.
  6. Kruid naar smaak met Herbamare kruiden en een draai van de pepermolen.
  7. Dien de soep op met een lepel v/d room.
Toast met pompoenpitten

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!