Snelle champignonsaus klaar in minder dan 5 minuten

Snelle champignonsaus…Klaar in minder dan 5 minuten!

  • 500 g Parijse champignons
  • 25 cl room
  • ¼ bouillonblokje (kip)
  • peper van de molen
  • zout
  • goede boter
  1. Spoel de champignons even onder de kraan. Doe dit snel. Dan hebben ze geen kans water op te nemen.
  2. Snijd de champignons in schijfjes.
  3. Doe een klontje boter in een pan.
  4. Bak de champignons goudbruin. Kruid ze met peper en zout.
  5. Voeg de room toe en verkruimel er de bouillon over.
  6. Roer alles goed om en laat even doorkoken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!