Voor 4 personen:

  • 150 g parmaham in sneetjes
  • blokje Comté
  • gemengde salade
  • 2 gepocheerde peren
  • 2 tomaten
  • 1 komkommer
  • bussel radijsjes
  • brood (of toast)

Garneer in een diep bord en serveer met de vinaigrette en brood.

Voor de vinaigrette:

  • 1 sjalot (fijn gesnipperd)
  • 1/2 koffielepel gehakte en gedroogde peterselie
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Luikse siroop
  • 2 eetlepels geroosterde cashewnoten
  1. Rooster de noten in een pan zonder vetstof.
  2. Schud af en toe op (blijf erbij staan).
  3. Ga even met je mes door de noten.
  4. Meng al de ingrediënten in een kommetje met een klopper.
  5. Breng op smaak met peper en zout en meng er de noten onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!