Zaterdag krijgen we misschien goed weer (24°). Dan kunnen we buiten eten en kan je eventueel deze salade op tafel zetten. Of wie weet bbq!

Voor 4 personen:

  • 100 g gemengde scheuten
  • 1 gemengde salade
  • 2 tomaten (in partjes)
  • 1 komkommer  (geschild in schijfjes)
  • 200 g bergkaas in blokjes (bv: Entremont Beaufort, Comté)
  • 3 halve kipfilets
  • French dressing
  1.  Snijd de kip in blokjes en kruid met paprikapoeder, peper, zout, currypoeder, nootmuskaat en een mespuntje cayennepeper.
  2. Ga even  met je mes door de salade en schik op een bord.
  3. Garneer op de salade de komkommer, tomaat, gemengde scheuten en de kaas.
  4. Bak de kip in een scheutje olijfolie en verdeel over de groenten.

Serveer met brood en de French dressing

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!