3 à 4 personen:

  • 1 bot witte asperges
  • 1 cavaillon
  • 8 sneetjes parmaham
  • eikenbladsla
  • bieslook
  • olijfolie
  • citroensap
  • peper zout
  1. Kuis de asperges en de salade.
  2. Kook de asperges in licht gezouten water juist gaar in ca. 5 minuten.
  3. Haal de asperges uit het kookvocht. Giet het kookvocht niet weg.
  4. Trek een fumet met het kookvocht en de aspergeschillen.
  5. Haal bolletjes uit de meloen door middel van een parisiennelepel.
  6. Snij de asperges in kleinere stukken.
  7. Versnipper de bieslook.
  8. Meng een scheutje citroensap, aspergefumet en olijfolie onder de asperges.
  9. Breng op smaak met peper en zout.
  10. Meng er de bieslook onder.
  11. Leg wat van de salade in een diep bord.
  12. Garneer met de asperges, parma en meloenbolletjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!