Voor 4 personen

  • 300 g gehakte spinazie (diepvries)
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 25 goede boter
  • 125 ml koffieroom
  • 100 ml melk
  • 100 g mascarpone
  • 1 koffielepel zout
  • peper en nootmuskaat
  1. Schil de aardappelen, spoel ze even in water, snij ze eventueel in kleinere stukken.
  2. Kook de aardappelen in gezouten water in 25 minuten gaar.
  3. Meng de mascarpone met de koffieroom.
  4. Voeg het zout toe en kruid met peper en nootmuskaat.
  5. Laat de diepvriesspinazie ontdooien zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Giet de aardappelen af en plet ze met een aardappelstamper, meng er de spinazie onder.
  7. Breng de melk aan de kook en zet van het vuur.
  8. Meng de melk onder het mascarpone-mengsel.
  9. Meng dit nu onder de aardappelen met spinaziepuree.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!