Eenvoudig voorgerechtje voor 4 personen: roerei met tomaat op toast.

  • 1 tomaat 
  • 4 eieren
  • goede boter
  • peper en zout
  • 4 witte boterhammen 
  1. Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd in blokjes.
  2. Klop de eieren een beetje los met een klopper.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Snijd de korsten van de boterhammen. 
  5. Doe boter in een pan en bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin.
  6. Smelt wat boter in een pan en bak de tomaat even op.
  7. Doe de tomaat uit de pan en houd even warm.
  8. Doe terug wat boter in een pan en bak de eieren al roerend met een houten lepel of spatel.
  9. Als de eieren gaar zijn, meng er dan de tomatenblokjes nog even onder. 
  10. Serveer op de toast.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!