• 150 g rivierkreeftenvlees
  • 2 à 3 eetlepels mayonaise
  • ca. 50 g mango geschild en in kleine blokjes gesneden
  • ca. 3 lepeltjes kristalsuiker
  • scheutje ketchup
  • peper en zout
  1. Breng wat water met de suiker aan de kook.
  2. Kook er de mango even in op.
  3. Laat afkoelen en giet af.
  4. Meng de mayonaise met de ketchup, kruid met peper en zout, meng onder het rivierkreeftenvlees en mangoblokjes.

Lekker op toastjes, in een cocktail of tapas-tomaatje of op een broodje.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!