Voor 4 personen (voor- of bijgerecht):

  • 250 g risotto-rijst
  • 300 g pompoen in blokjes
  • 1 liter water
  • 1 en een 1/2 bouillonblokje (kip)
  • 1 versnipperde ajuin
  • 80 g vers geraspte parmezaan
  • goede boter
  • zout en peper v/d molen
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  1. Voor de bouillon: breng het water aan de kook en los er de bouillonblokjes in op.
  2. Doe een klontje boter in een pot en stoof de ajuin.
  3. Voeg de rijst toe en bak glazig.
  4. Voeg de pompoen toe.
  5. Giet er een soeplepel bouillon bij en laat de rijst de bouillon volledig opnemen, giet er terug een soeplepel bouillon bij, herhaal dit tot als de bouillon opgenomen is.
  6. Roer af en toe om.
  7. Breng op smaak met peper en indien nodig met zout.
  8. Meng er nu een klontje boter, peterselie en de parmezaan onder.
  9. Zet een deksel op de pot en laat 5 minuten van het vuur rusten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!