Als het buiten wat kouder wordt, krijgen we altijd zin in rijstpap. Niets zo gezellig dan met een potje smeuïge rijstpap je favoriete tv-programma bekijken. Voor dit recept gebruik ik de Crock-pot (slowcooker). Voeg de ingrediënten samen, roer af en toe om en klaar. Super gemakkelijk!

Ingrediënten

  • 125 g dessertrijst
  • snuifje zout
  • 1 liter volle melk
  • 0,75 g saffraanpoeder
  • 10 g vanillesuiker
  • 2 eeltlepels suiker

Bereiding

  1. Doe al de ingrediënten in de slowcooker of Crock-Pot.
  2. Roer de ingrediënten om.
  3. Zet het deksel op de pot.
  4. Zet op stand 2 voor 2 uur en 30 minuten.
  5. Roer af en toe goed om.
  6. Roer er op het einde de suiker en de safraan onder.
  7. Lekker met bruine suiker of cassonade.

Hier vind je het recept voor het maken van rijstpap op de “klassieke” manier.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!