• 1 soepkop rijst
  • 1/2 rode, gele, groene paprika in blokjes.
  • arachideolie
  • 45 g rozijn
  • zout
  • 2 stengeltjes lente-ui in kleine stukjes gesneden.
  1. Voeg bij de rijst 2 soepkoppen water, breng aan de kook en laat afgedekt gaar worden.
  2. Giet de rijst af in een vergiet en laat een aantal uur rusten.
  3. Doe een scheutje arachideolie in een pan en bak de paprika een 5 tal minuten aan zonder kleuren.
  4. Voeg de rijst toe kruid met zout en warm goed door.
  5. Voeg de rozijnen en de lente-ui toe en warm eveneens nog eens goed door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!