Snel klaar recept:
Voor 2 personen:
- 250 g kalkoen filet
- 1/2 koffielepel “red curry pasta”
- 1 blikje kokosmelk (165 ml)
- 1 koffielepel vissaus
- 2 pijpajuintjes
- 1/2 ajuin
- 1/2 groene paprika
- 1/2 koffielepel maizena
- arachideolie
- Snijd de kalkoen in reepjes of blokjes.
- Versnipper de ajuin.
- Snijd de paprika in stukjes.
- Snijd ringetjes van de pijpajuintjes
- Doe een scheutje arachideolie in een pan, bak de kalkoen goudbruin.
- Voeg de ajuin en paprika toe, laat even mee stoven zonder kleuren.
- Giet de kokosmelk + 1 kokosblikje met water bij het vlees en de groenten.
- Voeg red curry pasta en vissaus toe, laat even opkoken.
- Los de maizena op met een beetje koud water en bind de saus.
- Voeg de pijpajuintjes toe en laat nog even pruttelen.
- Kruid bij indien nodig met vissaus en/of red curry pasta.
Lekker met pilaf rijst