• 200 g kleine pasta 
  • 150 g ham
  • 1 klein blikje maïs (200g)
  • 1 tomaat
  • 6 bieslook stengeltjes 
  • 3 eetlepels mayonaise 
  • limoen
  • peper en zout
  1. Kook de pasta gaar.
  2. Giet af in een vergiet en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Pel de tomaat en snij in blokjes.
  4. Snij eveneens de ham in blokjes.
  5. Giet de maïs in een vergiet en laat uitlekken.
  6. Versnipper de bieslook.
  7. Doe de pasta, tomaat, ham, maïs en bieslook in een kom.
  8. Besprenkel met wat limoensap.
  9. Kruid met peper en zout.
  10. Meng er de mayonaise onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!