Voor 3 liter soep

– 600 g knolselder
– 100 g knolselder voor het garnituur
– 2 kleine ajuinen
– 1 wit van prei (100 g)
– 4 bouillonblokjes (kip)
– 2,5 l Water
– 200 ml halfvolle melk
– peper van de molen

– Kuis de knolselder en snijd grof.
– Pel de ajuin en kuis de prei en snijd eveneens grof.
– Doe de groenten in een kookpot en voeg 2.5 l water en bouillonblokjes toe.
– Breng aan de kook en laat 30 minuten koken onder deksel.
– Mix de soep.
– Snijd een brunoise (blokjes) van knolselder.
– Voeg de melk en de blokjes knolselder aan de soep toe.
– Kruid met peper v/d molen en laat nog 10 minuten zachtjes koken.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!