• 500 g varkensmignonette
  • 5 sneetjes leerdammer
  • 5 sneetjes gekookte ham
  • 1 ei
  • bloem
  • paneermeel
  • peper en zout
  • tandenstokers
  • vleeshamer
  1. Snijd de varkensmignonette eventueel wat dunner.
  2. Klop mignonette met de vleeshamer dunner.
  3. Neem een lapje varkensmignonette, doe daarop kaas, ham en eindig met varkensmignonette.
  4. Kruid met peper en zout, prik vast met de stokjes.
  5. Haal de cordon bleu door de bloem en klop het overtollige bloem eraf.
  6. Klop het eitje los en haal de cordon blue erdoor.
  7. Haal ze nu door het paneermeel.
  8. Bak de cordon bleu goudbruin in een pan met arachideolie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!