Voor 2 personen

  • 5 eieren
  • een handvol sojascheuten
  • 1 wortel (in julienne)
  • 1/2 groene paprika (in blokjes)
  • 1/2 kipfilet (in reepjes)
  • lichte sojasaus

Voor de saus:

  • 500 g tomaten passata 
  • 2 teentjes look (zeer fijn gesneden)
  • 3 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels lichte sojasaus
  • 1 eetlepel azijn
  • aardappelzetmeel
  1. Breng de passata aan de kook met de suiker, lichte sojasaus, azijn en look.
  2. Los een beetje aardappelzetmeel op in koud water en bind de saus.
  3. Doe een scheut arachideolie in een pan of wok en bak de groenten met de kip.
  4. Breng op smaak met 1 eetlepel lichte sojasaus.
  5. Klop de eieren los.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Doe een scheutje arachideolie in een pan en bak de eieren in een pan tot een omelet.
  8. Vul de omelet met groenten en giet er wat van de saus over.

Lekker met rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!