Voor 2 personen
- 5 eieren
- een handvol sojascheuten
- 1 wortel (in julienne)
- 1/2 groene paprika (in blokjes)
- 1/2 kipfilet (in reepjes)
- lichte sojasaus
Voor de saus:
- 500 g tomaten passata
- 2 teentjes look (zeer fijn gesneden)
- 3 eetlepels suiker
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 1 eetlepel azijn
- aardappelzetmeel
- Breng de passata aan de kook met de suiker, lichte sojasaus, azijn en look.
- Los een beetje aardappelzetmeel op in koud water en bind de saus.
- Doe een scheut arachideolie in een pan of wok en bak de groenten met de kip.
- Breng op smaak met 1 eetlepel lichte sojasaus.
- Klop de eieren los.
- Kruid met peper en zout.
- Doe een scheutje arachideolie in een pan en bak de eieren in een pan tot een omelet.
- Vul de omelet met groenten en giet er wat van de saus over.
Lekker met rijst!