Blackwellsaus is lekker bij een stukje varkensvlees en frietjes. Ik heb de pickles gebruikt van Devos Lemmens.

  • 200 ml room
  • 1 bouillonblokje (rund)
  • 3 eetlepels pickles 
  • zout
  • 1 sjalot 
  • boter
  1. Los het bouillonblokje op in een halve liter water.
  2. Pel en versnipper de sjalot.
  3. Laat een klontje boter smelten in een potje en stoof de sjalot zonder kleuren.
  4. Voeg 50 ml van de bouillon toe en kook even op.
  5. Voeg de 200 ml room toe en laat de saus wat inkoken.
  6. Zet de saus van het vuur en voeg de pickles toe.
  7. De saus warm houden, maar niet meer aan de kook brengen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!