Pulled pork in de Crock-Pot slowcooker
mei 11, 2016
- 1 kg spiering zonder been (± 5 cm dik)
- 250 ml vers appelsiensap
- 3 eetlepels Lee Kum Kee Char Siu Sauce (o.a. verkrijgbaar bij Sun-Wah)
- 2 eetlepels ketchup
- barbecuekruiden
- ¼ witte kool (in fijne reepjes)
- 1 wortel (geraspt)
- 1 lente-ui (versnipperd)
- 2 eetlepels mayonaise
- scheutje witte wijnazijn
- 6 pistolets
- Kruid het vlees met barbecuekruiden.
- Doe de Char Siu Sauce, ketchup en het appelsiensap in de Crock-Pot.
- Doe er het vlees bij en zet voor 6 uur op stand 2.
- Meng de mayonaise en de azijn onder de wortel, lente-ui en witte kool.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Als het vlees klaar is, neem het uit de Crock-Pot en trek het met twee vorken uit elkaar.
- Garneer de pistolets met het vlees en de koolsalade.