• 500 g pompoen in schijven
  • 1 blik gepelde tomaten 400 g
  • zout en peper
  • olijfolie
  • gemalen pecorino romano
  • tijm
  • 2 bolletjes mozzarella
  • bloem
  • 1 ajuin versnipperd
  • tijm
  1. Stoof de ajuin 5 minuten in olijfolie.
  2. Doe er de tomaten bij. Kruid met peper en zout.
  3. Laat 12 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Haal de pompoen door de bloem en klop het overtollige bloem eraf.
  5. Bak goudbruin in olijfolie en kruid met zout.
  6. Schik de pompoen in een ovenschaal.
  7. Kruid met een beetje tijm, giet er wat tomatensaus over, schik wat plakjes mozzarella op de pompoen, strooi er een beetje gemalen pecorino over.
  8. Warm 20 minuten op in een oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!