Gebruik kaassoorten die je zelf lekker vindt. Ze moeten wel vet of halfvet zijn en gevarieerd van mild tot scherp. Ik heb vandaag een pizza gemaakt met mozzarella, emmentaler, brie en geitenkaas. De mozzarella heb ik wat gekruid met peper, de emmentaler met wat paprikapoeder en de geitenkaas heb ik bestrooit met gehakte peterselie.
Laat een blik gepelde tomaten in stukjes, uitlekken en pers er twee teentjes look in.
Kruid met oregano, peper en zout doe er een eetlepel olijfolie in en meng door mekaar.
Bestrijk hiermee de bodem van de pizza en verdeel er de kaas over.
De uitleg hoe je pizzadeeg maakt en bakt vind je hier.

Tip !

Pizzadeeg kan je evengoed met verse, als met instant gist maken.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!