Ingrediënten

  • 500 g penne (Soubry)
  • 250 g ham (in blokjes)
  • 1 rode paprika (in blokjes)
  • 1 gele paprika (in blokjes)
  • 2 stengels selder (in stukjes)
  • ½ pepertje (zeer fijn gesneden)
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 140 ml water
  • 250 ml room
  • olijfolie
  • zout
  • vers geraspte parmezaan

 

  1. Bak de paprika, look en selder aan in een scheutje olijfolie.
  2. Voeg de tomatenpuree en het water toe.
  3. Laat ca. 10 minuten zachtjes pruttelen onder deksel.
  4. Doe er de ham, het pepertje en de room bij.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Laat nog even koken.
  7. Kook de penne, zoals aangeven op de verpakking.
  8. Giet de pasta af en meng er de saus onder.
  9. Serveer met vers geraspte parmezaan.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!