Saus voor pasta naar keuze. Gebruik best gedroogde pasta. Die leent zich beter bij dit type van saus.

Saus voor 4 personen:

– 400 g kalfsgehakt
– 1/2 courgette
– 1 groene paprika
– 1 groen pikant pepertje
– 150 g parijse champignons
– 1 sjalot
– 6 blaadjes basilicum
– 2 geperste teentjes knoflook
– 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g)
– 1 koffielepel paprikapoeder
– Scheut worcestersaus
– Snuifje gedroogde oregano
– Zout
– Olijfolie

– Was de courgette en snijd in blokjes.
– Kuis de paprika en snijd eveneens in blokjes.
– Verwijder de zaadlijsten van het pepertje en snijd in ringetjes.
– Was de champignons even onder koud stromend water en snijd in schijfjes.
– Pel het sjalotje en versnipper.
– Bak het sjalotje aan in wat olijfolie, bak het gehakt mee en prak fijn met een vork.
– Voeg er het blik tomaten, look, worcestersaus, oregano, pepertje, zout en paprikapoeder aan toe.
– Laat 20 minuten sudderen.
– Voeg er nu de courgette, champignons en basilicum bij en laat nog 10 minuten sudderen.
– Proef de saus en kruid eventueel nog wat bij.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!