Voor 3 personen:

  • 300 g penne
  • 150 g Emmentaler
  • 1/2 ajuin
  • 200 g bacon (in blokjes of reepjes)
  • 250 ml room
  • olijfolie
  • peper van de molen
  1. Kook de penne in licht gezouten water beetgaar en giet af in een vergiet.
  2. Doe dan de penne in een ovenschaal en meng er een scheutje olijfolie onder.
  3. Snijd de ajuin in ringen.
  4. Fruit de ajuin in een scheutje olijfolie ca. 3 minuten zonder kleuren.
  5. Voeg de bacon toe en laat een minuutje mee bakken.
  6. Voeg er de room, een goede draai van de pepermolen en het laurierblaadje toe.
  7. Laat 2 minuten zachtjes pruttelen.
  8. Meng nu de saus en de kaas bij de penne.
  9. Verwarm de oven voor op 190° C en laat ca. 20 à 15 minuten opwarmen.
  10. Lekker met salade en french dressing.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!