Vandaag de barbeque aangestoken, stukje vlees gegrild en o.a deze pastasalade erbij geserveerd.

  • 100 g gnocchi of een andere soort pasta
  • 100 g chorizo
  • 100 g kerstomaten
  • rucola
  • 3 el wijnazijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 tl suiker
  • 1/4 tl zout
  • peper
  1. Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water met een scheutje olijfolie.
  2. Giet af en spoel de pasta onder koud stromend water.
  3. Snij chorizo in blokjes of reepjes, bak krokant en laat wat uitlekken op keukenpapier.
  4. Snij de kerstomaten in twee.
  5. Meng de pasta met de chorizo en kerstomaten.
  6. Meng de wijnazijn, olijfolie, suiker, zout en peper en meng onder de pasta.
  7. Schik er wat rucola op.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!