voor 3 personen:

  • 300 g pasta naar keuze
  • een 10-tal scampi’s
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400g)
  • 1/2 rode parika
  • 1/2 gele paprika
  • 1/2 groene paprika
  • 1 wortel
  • 1 ajuin
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • 1/2 courgette
  • 1 koffielepel thaïse vissaus  
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 1/2 bouillonblokje (kip) 
  • provençaalse kruiden
  • peper v/d molen
  • olijfolie 
  • 6 zongedroogde tomaten (kleine stukjes)
  • viskruiden
  1. Pel en kuis de scampi’s, kruid met de viskruiden en meng de look er onder.
  2. Kuis de wortel, paprika’s en courgette en snijd in blokjes.
  3. Pel de ajuin en versnipper.
  4. Stoof de groenten in een scheutje olijfolie.
  5. Voeg het blik gepelde tomaten toe, doe een klein beetje water in het blik, spoel het blik uit en voeg bij de saus.
  6. Voeg een snuifje provençaalse kruiden toe, 1/2 bouillonblokje, paprikapoeder, vissaus, zongedroogde tomaten en peper v/d molen.
  7. Zet een deksel op de pot en laat een 10-tal minuten zachtjes pruttelen.  
  8. Bak ondertussen de scampi’s in een pan met een scheutje olijfolie.
  9. Voeg de scampi’s bij de saus.

Serveer met pasta of rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!