Voor 3 personen:

  1. Kuis de champignons en indien nodig snijd in schijfjes of in kleinere stukken.
  2. Doe een scheutje olijfolie in een pan en stoof de versnipperde sjalot aan zonder kleuren.
  3. Voeg de champignons toe en laat een 5-tal minuten mee stoven.
  4. Kruid met zout en peper.
  5. Giet er de porto bij en laat verdampen.
  6. Roer er de room bij en laat inkoken tot sausdikte.
  7. Kruid met zout en peper v/d molen.
  8. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Serveer de pasta met de warme saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!